Visuelle trends for 2017 – Se dem nu og undgå at blive mainstream

De største visuelle trends for 2017

Det er den tid på året igen. De største trends under solen for 2017. Er vi for sent ude? Er vi for tidligt på den? Tjekkede vi, hvad konkurrenterne havde at sige? (Naturligvis). Alle finder deres krystalkugle frem, og leder på obskure hjemmesider for usædvanligt indhold, der ser fedt ud. Inspiration i en nøddeskal. Så, ja, vi gjorde som sidste år, og sandelig om ikke det skete – vi fandt det. Ikke det mainstream, vel at mærke. Ikke årets dit eller dat. Ikke decembers bestseller. Noget dybere.

Visuelle trends 2017

© PantherMedia  / 

Vores helt egen samling af de tre bedste visuelle trends for 2017 indenfor fotografi.

Autenticitet, Naturligt Feel & Nye Perspektiver

Nu siger du måske, du allerede har hørt om disse visuelle trends før. Måske himler du lidt med øjnene. Men hæng i. Det spidsfindige er, at de ord om muligt ser ens ud hvert år, men det visuelle gør ikke, og bør ikke.

Så her er hele historien:

Autenticitet

Før du siger det, så, ja, autenticitet har været blandt de største visuelle trends siden for evigt. Det er dog sådan, at dets vedholdenhed på toppen af listen tydeligt viser, hvor svært det er at indfange og holde tidssvarende. Og enhver der har læst bogen "High Fidelity" af Nick Hornby ved hvor svært det er at fange det autentiske "lige sådan der". Husker du stedet, hvor han placerer sine album sleeves "lige sådan der"?

Visual Trends 2017: Autenticitet

© PantherMedia  / 

Mennesker er uden tvivl blevet overmættet af reklamer og medier i denne tid, og vi er blevet svære at nå, selv med den mest spektakulære markedsføring. Vi føler at balancen lige nu bevæger sig i retning af en endnu mere håndgribelig fornemmelse for ægthed i det visuelle sprog uden overdrevet styling. Mennesker vil kunne genkende sig selv, på troværdig vis, i modellerne, de ser i billeder; tatoveringer og det hele. Dette er understreget af udvidelsen af influencer marketing fra kendte personer til almindelige bloggere. Find flere autentiske billeder.

Naturligt Feel. Sandsynligvis en søskende til Autenticitet

Former bliver igen mere naturlige og har en mindre kunstig fornemmelse, imens farvevalget bliver mere levende. Selvom der som sådan synes at blive brugt færre farver, så tillægger vi de farver der bliver brugt mere intensitet. Find flere billeder med naturlig følelse.

Visual Trends 2017: Naturligt Feel

© PantherMedia  / 

Nye Perspektiver

Dronefotografering og virtual reality skaber helt nye syn på stort set alt vi har på planeten. Og de er virkelig spændende.Selvfølgelig er der luftfotografi. Men det kan ikke nå de steder, som droner kan. Fra at flyve gennem skove og huler til at stige i vejret op langs bygninger, monumenter eller broer.

Visual Trends 2017: Nye Perspektiver

© PantherMedia  / 

Der er så ufatteligt mange muligheder, som ikke var der tidligere, eller ikke var let tilgængelige. Vi kan ikke vente med at se mere. Find flere unikke perspektiver.

Next Post

Leave a Reply

© 2019 PantherMedia Blog

Theme by Anders Norén