Genopdaget: Aurora Photos hos PantherMedia

Genopdaget: Aurora Photos hos PantherMedia

Aurora Photos fra Portland, Maine har eksisteret siden 1993, og har nu været online hos PantherMedia i et stykke tid. Aurora, grundlagt af fotografer fra National Geographic, leverer en regelmæssig strøm af enestående opdateringer, som kun de bedste bureauer i verden er i stand til. Aurora udvalgte for nyligt en serie af fremragende fotos om "vinter". 

Aurora Photos vinter

© PantherMedia  / 

Nu hvor efteråret for længst er gået på hæld, hvilket emne er da bedre end "vinter" til at genopfriske vores opfattelse af de fantastiske fotografier, som Aurora har i deres samling. Husker du vores introduktion fra efterhånden pænt længe siden? Aurora Photos er i sin enkelthed billedbureauet at gå til, når det kommer til adventure, sund og aktiv livsstil, naturens skønhed og rejser til fjerne adventure-destinationer. Aurora's billeder skildrer de liv, som mange stræber efter at leve, gennem fremragende, autentisk fotografering. Det er rimeligt at sige, at Aurora byder ind med noget, der mangler i nutidens digitale verden; menneskelig ånd. Kreativitet, personlig vision, og en selvstændig ånd, forenes med Aurora kunstneres passion; at give dig det absolut bedste fra netop deres felt.

Aurora Photos strand

© PantherMedia  / 

Som leder i outdoor-nichen, repræsenterer Aurora talenter fra hele verden, og de er på en mission, så du kan finde de rette bilelder til dine outdoor-relaterede projekter. Aurora opbygget et unikt community af store kunstnere, outdoor-mænd og -kvinder for at indfri det løfte. Som repræsentant for mere end 450 "active lifestyle"- og outdoor-fotografer fra Nordamerika, og næsten 600 fotografer verden over, og med flere bidragydere tilføjet hver måned, er Aurora i stand til at tilføje nyt indhold til deres samling hver uge. Denne faste strøm af friskt billedmateriale er autentisk og kompromisløs i sin kvalitet. Skabt af virkelige mennesker, der udøver virkelige aktiviteter.

Aurora Photos sø

© PantherMedia  / 

Se her, hvad Aurora bud på vinterbilleder er i år for inspiration og ideer. Få fornemmelsen af Aurora Photos høje kvalitetsstandard og tilgang. Føl kraften i fortællingerne og den redaktionelle ekspertise i Aurora kurateringsproces.

Alle viste billeder er tilføjet til Aurora Photos samling indenfor de seneste 12 måneder.
 

Previous Post

Leave a Reply

© 2019 PantherMedia Blog

Theme by Anders Norén